Bestil dine træbriketter online

29 jan, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

bence balla schottner VfY7oCPpkkg unsplash scaled - Bestil dine træbriketter online

Er du ved at blive træt af at skulle slæbe dine træbriketter hjem fra det lokale supermarked eller byggemarked? Det er både tungt og besværligt, men det behøver det ikke at være, hvis du bestiller dine træbriketter online.

Bestil træbriketter nemt og hurtigt

Det er hurtigt og nemt at bestille træbriketter hos Fyr-selv.dk. De har et godt udvalg, hvor du hurtigt kan få et overblik over, hvilken type træbriketter, der passer bedst til dig og dine behov.

Når du bestiller dine træbriketter hos Fyr-selv.dk, er fragten med i den aktuelle pris, medmindre andet er angivet ved produktet. Leveringstiden er ligeledes nævnt, således at du ved, hvornår du kan forvente, at leveringen finder sted.

Følg med i din levering

Har du i forbindelse med din bestilling oplyst dit mobilnummer, vil du modtage en SMS dagen før, at leveringen finder sted.

Har du valgt en standardlevering, bliver træbriketterne leveret af en stor lastbil. Chaufføren vil placere dem et logisk sted, som ofte er i vejkanten eller på fortovet ved leveringsadressen.

Det er muligt at få en tilpasset levering, hvor du i forbindelse med din bestilling skriver kommentarer til din ordre. Her kan du eksempelvis skrive, hvis du har ønsker til en bestemt leveringsdato, hvor træbriketterne skal sættes og så videre.

Fordele ved at bruge træbriketter

Træbriketter er letantændelige, da de indeholder et langt lavere fugtindhold end brænde. Brænde efterlader store mængder af aske, det gør træbriketter ikke. Derfor er det meget nemmere at rengøre brændeovnen.

Sidst men ikke mindst har træbriketter en høj og ensartet brændværdi, der sikrer en optimal forbrænding.