Eksklusiv sommerstemning med pool i haven

10 apr, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

haley phelps S llxYh3GzI unsplash scaled - Eksklusiv sommerstemning med pool i havenMange af os associerer sommerferie til de varme lande med leg og afslapning i poolen. Nogen drømmer om at have en pool til haven, og det er netop, hvad du kan finde hos Pooloasen. Størrelser, designs og modellerne er mange, så det er bare at finde lige præcis dén, du går og drømmer om.

 

Nyd sommeren med familien

Vejret i Danmark er især kendt for de grå og kolde dage, men når solen endelig kigger frem, og sommeren viser sine skønne sider, er det med at nyde den til fulde. I stedet for at rejse ud, kan du og familien udnytte det gode vejr i en pool i haven. De fås i forskellige størrelser, så alt efter havens størrelse og dine ønsker og behov, er der mulighed for at finde lige præcis den, der passer til dig og din familie.

 

Pool og pakkeløsninger

Du kan både finde runde, ottekantede pools eller ovale pools med en længde på helt op til 9,15 meter, hvor der er plads til leg og svømmeture med hele familien. Du kan også få de mindre, som er oplagte til en hyggeaften med vennerne efter en varm sommerdag. Blandt Pooloasens udvalg kan du vælge at købe poolen for sig. Måske har du allerede én derhjemme, der trænger til at blive udskiftet, så du har diverse udstyr dertil. Du kan også vælge forskellige pakker, der blandt andet indeholder sikkerhedsstige, sandfilterindlæg med rensekapacitet, slangesæt, skimmer og indløb til fastmontering. Forelsker du dig i én af de større pools, kan du finde pakker med bundsuger, så du ikke skal tænke på rengøringsudstyr, når du først har købt poolen. Nyd sommeren lidt ekstra med en pool til haven.