Er du eller dit barn vild med modeltog?

10 feb, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Made in Germany Tin clockwork toy train from around 1900 pic 001 4157x3120 - Er du eller dit barn vild med modeltog?

Børn og barnlige sjæle har altid elsket modeltog. Hvis du kan genkende dig selv i det, så hop ind forbi legeland.dk, hvor du kan finde et stort udvalg af modeltog og tilbehør fra Märklin.

Når vi taler modeltog, så er Märklin et af de førende brands inden for modeltog. De har alt fra startsæt til børn til mere specialiserede enheder for modeltogs-enthusiater. Og Märklin modeltog er noget, mange kan genkende. For hvis du som barn har oplevet modelbanernes magi, så vil du helt sikkert også kunne husk det i dag. Märklins modeller fascinerer nemlig både unge og gamle med deres naturtro tog. Hvis du gerne vil vide meget mere om Märklins modeltog, så kan du hos legeland.dk finde et stort udvalg af blandt andet startsæt, Spor H0, Spor 1, Spor Z  og alt slags tilbehør som eksempelvis skinner, banedele og meget mere. De har et bredt sortiment, fordi de har arbejdet sammen med Märklin i mange år.

Märklin har eksisteret i 150 år, og i den periode har de udviklet sig fra at være en lille fabrik, der producerede tinlegetøj, til en producent af metallegetøj af høj kvalitet og til i dag at være verdensledende på modelbanemarkedet. Ingen anden producent inden for modelbaner tilbyder samme mulighed for at tilføje til eksisterende baner og samlinger over en lang årrække.

Märklin arbejder med skala-modeller, så de går efter at lave modeltog, der er så tæt på prototypen som muligt, både når det kommer til teknik og udseende. De bruger altså også råmaterialer, der ligger sig så tæt op ad prototypen som muligt, blandt andet forskellige typer af metal, legeringer, metalplader, aluminium, højkvalitetsplast og træ. Og det er således blevet en samlegenstand for mennesker verden over.