Er du en ægte fugleentusiast?

30 sep, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Kan du lide tanken om masser af fugleliv i haven, så er et fuglehus vejen frem. De tiltrækker masser af unikke fuglearter og giver dig mulighed for at følge naturens gang på tæt hånd.

Er du typen, der kan lide at følge naturens gang? At du kan se, hvordan fugle bygger rede, at æggene klækker, og de små unger opfostres?Så skulle du overveje at investere i et fuglehus. På den måde kan du lære nye dyrearter at kende, fordi fuglekasser ofte tiltrækker flere unikke fuglearter, som synes, kassen er et trygt sted at ruge, og så kan du få lov at følge naturens gang helt tæt på, fordi du kan følge processen fra redebygning til opfostring af unger. En fuglekasse kan også sagtens være dekorativ, og de har et hjemligt og hyggeligt udtryk.

Hos HD 2412 kan du finde et stort udvalg af fuglehuse i træbeton fra det tyske kvalitetsmærke Schwegler. Deres fuglehuse er både diskrete og falder godt i med omgivelserne både sommer og vinter. De fleste kasser er lavet sådan, at du kan afmontere frontpladen, så det er nemt at tømme kassen for sidste års redemateriale, inden der flytter nye beboere ind. Du kan altså sagtens have fuglekasser, uden at der ligger et stort arbejde i det for dig.

Fuglekasser findes i mange forskellige størrelser og udformninger, og nogle er udartet med en bestemt fugleart for øje, så du eksempelvis kan få en stærekasse, en mejsekasse eller noget tredje, hvis der særligt er en art fugle, du ønsker skal slå sig ned. Køb fuglekasse hos HD 2412.