Få billig hjælp til at fjerne trærødder efter fældning

19 feb, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

david vig qwHHOC2z5Xs unsplash scaled - Få billig hjælp til at fjerne trærødder efter fældningHar du et stort træ i haven, der forhindrer solen i at nå ind ad stuevinduet, er det gammelt eller er det bare tid til forandring i haven? Hos Billig Rodfræsning får du den nødvendige hjælp, så hele træet fjernes med omhu ved hjælp af rodfræsning.

 

Mulighed for nye planter

Billig Rodfræsning har stor erfaring med opgaver i Midt- og Østjylland, hvor mange kunder har fået hjælp til at fjerne store træer, hvor hele roden samtidig fjernes, så der ikke er noget, der pludselig stikker op på græsplænen. Med hjælp fra Billig Rodfræsning kan du være sikker på, at din græsplæne ikke får efterfølgende skader ved fældning af et træ. Det betyder nemlig, at du har nye muligheder for beplantning. Foruden rodfræsning tilbydes stubfræsning, så når både stub og rødder er fjernet, kan du plante nyt, hvor træet stod før. Og for at træet ikke bare skal gå til spilde, kan du bruge resterne fra stubben til at lægge i et blomsterbed.

 

En nem og effektiv løsning

Ved rodfræsning skåner du jorden mest muligt, så du kan få glæde af den efterfølgende. Fræseren fjerner de fleste træsorter helt ned til 38 centimeter, så helt roden kommer med op. Når rodfræseren skal ud, kræver den ikke mere end 80 centimeters passage til at komme ind i din have. Det er altså både en nem og effektiv løsning, når du ønsker at få lyset tilbage i stuen. Som navnet antyder, har Billig Rodfræsning billige løsninger, så alle har mulighed for at få hjælp til forandring i haven.