Find den bedste jagtkniv i mange forskellige størrelser

29 jun, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

jumpstory download20200629 113250 - Find den bedste jagtkniv i mange forskellige størrelser

Køb Jagtknive hos Jagtogvildt.dk og slip for at få en dårlig kniv med på jagt. Uanset om du er riffeljæger, havjæger eller buejæger, så kræver det, at du har udstyret i orden. Det gælder alt lige fra det helt rigtige tøj, til lokkekald og solide støvler. Men det gælder også, at du har en kniv i en god kvalitet.

 

Enhver jæger ved godt, at en kniv er rigtig god at have med på jagt – og helst en som er lavet i en god kvalitet. Kniven skal nemlig gerne være en kniv, som kan holde til noget uden at gå i stykker, den første gang du tager den i brug.

 

Valg af knive

Der findes mange forskellige slags knive til jagt, som i daglig tale bliver kaldt for overlevelsesknive. Hos Jagt og Vildt kan du finde forskellige knive, som kan bruges til lidt af hvert. Du kan for eksempel vælge et helt knivsæt. Knivsættet er praktisk og du undgår, at skulle holde styr på flere knive på en gang. Du kan også anvende en foldekniv, da den både kan bruges til jagt og som en helt almindelig lommekniv.

 

Valg af knivblad

Selvom en kniv i bund og grund primært skal bruges til at skære, så er der ofte stor forskel på, hvilket et slags stål der anvendes til selve knivbladet. Nogle jagtknive er lavet med et stort knivblad, mens andre er lavet med et lille. Nogle af de knive du kan finde hos Jagt og Vildt, er knivbladet også lavet med en bugåbner. Det er praktisk, når det skal gå lidt hurtigt med at gøre dyret i stand.