Fordele ved LED pærer

30 mar, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

roger bradshaw 50c6u75WsPw unsplash scaled - Fordele ved LED pærer

LED pærer lever langt længere end andre traditionelle lyspærer. Du sparer samtidig også penge på elregningen. Men hvad er LED egentlig? Hvordan påvirker det? Og hvordan vælger du rigtigt?

LED pærer bruger meget mindre strøm

Er du på udkig efter en lyspære, der er billig i drift, og hvor energieffektivitet og levetid er vigtige faktorer? Så er LED pærer værd at se nærmere på, da de slår alle deres konkurrenter.

  • LED pærer bruger ca. 25% mindre strøm end andre klassiske sparepærer, der ellers også er kendt for at være energieffektive.
  • LED pærer har en levetid på mellem 10 og 25 år, hvor den klassiske sparepæreholder mellem 6 og 10 år.

Fordele ved brug af LED

Der findes flere fordele ved at bruge LED pærer frem for de traditionelle pærer som for eksempel glødepærer og halogenpærer.

  • Lyset tænder med det samme og har fuld lysstyrke fra start, hvor imod sparepærer har en opstartstid, inden de lyser med fuld styrke.
  • Nogle LED pærer er justerbare. Det betyder, at du kan dæmpe eller skrue op for lyset, uden farven i pæren ændrer sig.
  • Sparepærer er ofte følsomme overfor udsving i vejret. Her tåler LED pærer både kulde og varme. De er derfor velegnet til både udendørs og indendørs brug.

 

Ved at bruge LED pærer gør du samtidig miljøet en tjeneste. I modsætning til de klassiske sparepærer og lysstofrør er LED pærer nemlig fri for kviksølv.

Køb hos ledproff.dk og udskift dine gamle glødepærer med nye LED pærer. Tag et valg om at forbedre belysningen med tanke på energiforbrug og miljø.