Gå på opdagelse i Dyrup Malings store farvepalet

14 maj, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret


russn fckr krV5aS4jDjA unsplash 2 scaled - Gå på opdagelse i Dyrup Malings store farvepaletEr væggene ikke blevet malet i en rum tid, så de trænger til en ordentlig forfriskning, eller er du blevet inspireret til nye farver i dit hjem? Måske er det udenfor, at stakittet trænger til en omgang maling.
Dyrup Maling har et stort udvalg af maling til indendørs- og udendørsbrug, så du hurtigt kan komme i gang.

Høj kvalitet

Hos Randers Farvecenter finder du alt i maling, træbeskyttelse, tapet værktøj og tekstilfarver – bare for at nævne få produkter. Siden 1999 har farvecenteret mestret sig i de mange produkter, så medarbejderne ved, hvad de har med at gøre. Du har sikkert ofte hørt om Dyrup Maling og måske har du allerede haft glæde ved at bruge malingen. Det er ikke uden grund, at Dyrup Maling er populært, da det er ren kvalitet, og så har de en hel farvepalet, du kan vælge imellem, når du skal i gang med dit næste maleprojekt. 

Alle regnbuens farver

Har du forelsket dig i den populære trend, hvor en enkelt væg skal males i en anderledes farve end de resterende vægge i rummet, er det oplagt med en ekstra dækkende maling, som du kan vælge i et væld af farver. Er det i stedet køkken eller bad, der trænger til en omgang, er det særligt slidstærkt maling, der skal benyttes. Det kan også være, at stakittet eller træet på carporten trænger til en omgang, og så kan du selvfølgelig også finde udendørs træmaling. Dyrup Maling er mulighedernes land, så det er bare med at gå på opdagelse i de mange farver og slags, der findes, så du kan få opfrisket dit hjem og din have.