Sponsoreret

armando castillejos a1GYyF9mt 8 unsplash scaled - Gode råd til din udendørsbelysning

Udendørsbelysning er ofte overset i forhold til indendørsbelysning, trods de mange gode formål det har. Udendørslamper kan pifte enhver have, indkørsel, terrasse og facade op.

Det er vigtigt med en god udendørsbelysning, da du, din familie og gæster kan finde sikkert frem i mørke. Derudover kan udendørsbelysning være med til at sikre din bolig mod indbrud.

De forskellige typer af udendørslamper

En udendørslampe er ikke bare en lampe. Den skal dels sørge for den rette belysning, men den skal også passe ind i boligens stil og udtryk. Du kan finde udendørslamper i mange forskellige designs og udformninger samt farver. Derfor vil det altid være muligt for dig at finde frem til en, der passer til dig og dit behov.

 • Væglamper
  Der er mange typer af væglamper til udendørs brug. Der er alt lige fra den klassiske udendørslampe, halvmåneformede væglamper til de mere moderne designlamper. Væglamper er velegnede til at sætte op på mure, carporte, halvmure og ved din hoveddør.
 • Plafonder
  Plafonder er skabt til at hænge i loftet i eksempelvis en carport eller et skur. De fleste plafonder kan dog også monteres på en væg.
 • Bed- og havelamper
  Lamper til bedet og havelamper er rigtig hyggelige, og så er de med til, at du bedre kan orientere dig i mørket. De er gode til at sætte i bede, i indkørslen, i forbindelse med terrassen og langs en eventuel flisebelagt sti i haven.
 • Spots til udendørs brug
  Spots er også meget anvendelige til udendørs brug. De er gode til at oplyse en garage, et skur eller at sætte op i boligens udhæng.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kalender
juli 2020
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031