Har du brug for en smart måde at affaldssortere på?

1 okt, 2021
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Tipcontainere er et smart og effektivt redskab, som egner sig godt til dig der gerne vil have en hurtig og mere effektiv affaldssortering. Hos Kontorsyd.dk finder du et stort udvalg af tipcontainere, i mange forskellige størrelser og modeller.

Har du brug for at sortere store mængder, for eksempel når det kommer til pap, plast, træ og metal, så er en tipcontainer ikke mindre end et uundværligt redskab. Men selvom containeren umiddelbart er stor at have stående, så er det en effektiv løsning, særligt i de virksomheder, hvor der stilles store krav til kildesortering.

Flere forskellige modeller at vælge imellem

Der kan være stor forskel på hvad en tipcontainer skal bruges til. Er der for eksempel tale om affald i form af træ, pap og papir, så er en af de åbne tipcontainere fra KontorSyd helt oplagt at bruge.

Hvilken tipcontainer fra Kontorsyds store udvalg du skal vælge, afhænger i høj grad af hvilken form for affald du skal sortere. Skal du håndtere lugtende affald, for eksempel madrester, så er det en stor fordel at vælge en tipcontainer med lukkefunktion, for at mindske lugtgener.

Hvordan håndterer jeg en tipcontainer?

Vælger du at bruge en tipcontainer, er det heldigvis nemt at håndtere den. Den kan nemt flyttes ved hjælp af en palleløfter eller en gaffeltruck, hvorfor den nemt kan flyttes fra A til B.

Leder du efter en holdbar tipcontainer, så tjek det store udvalg hos Kontorsyd. Her finder du nemt en tipcontainer der matcher dit behov.