4 tips til at skabe et væg-galleri i huset eller haven

17 okt, 2019
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Mange mennesker kan lide at have et væg-galleri eller en billedvæg i deres hjem. Du kan også skabe en hyggelig plads i din have med et væg-galleri, hvor du kan sidde og slappe af.

Billedere vil minde dig om de gode tider og gode ting. De tilføjer et personligt touch til dit.

Find pladsen

Først skal du finde pladsen til at oprette dit væg-gallleri. Du skal sørge for, at væggen er stor nok, så du kan hænge alle de billeder op, som du ønsker. Væggen skal også helst være ensfarvet, så fokus forbliver på dine billeder.

Du skal vælge et rum, hvor du vil have dit væg-galleri. De bedste muligheder er normalt kontoret og stuen.

Du kan også oprette et væg-galleri i din have. Hvis du har en stor have, kan du bruge et hjørne af haven til et væg-galleri. Dette kan kræve lidt arbejde,  da du først skal bygge en mur. Men hvis du kan bygge en mur, vil din have komme til at se smukkere ud.

Post billede 4 tips til at skabe Vælg billederne - 4 tips til at skabe et væg-galleri i huset eller haven

Vælg billederne

Du skal vælge de billeder, du vil hænge op på væggen. Mange mennesker foretrækker at bruge fotos af familiemedlemmer, mens andre kan lide at bruge fotografier af haver, natur eller genstande.

Du skal vælge billeder i høj kvalitet, så de tager sig godt ud under alle lysforhold.

Vælg din stil

Du kan arrangere dine fotos i væg-galleriet på mange forskellige måder Du kan have rammer i samme størrelse og hænge billederne ensartet. Du kan også bruge forskellige typer og størrelser af rammer, så du får en mere asymmetrisk stil.

Post billede 4 tips til at skabe Vælg rammer - 4 tips til at skabe et væg-galleri i huset eller haven

Vælg rammer

Du skal vælge rammerne med omhu og sørge for, at motiverne kommer ordentligt frem. Så sørg for at vælge rammer, så de passer med billederne og farven på væggen.

Det er også vigtigt at bruge dine personlige præferencer, når du vælger fotos til dit væg-galleri. Du skal huske på, at denne væg genskaber minder. Så brug din fantasi og dit hjerte til at skabe et unikt væg-galleri i dit hjem eller din have.