Hvordan lyder BMW-leasing i dine ører?

16 dec, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Betyder det ikke så meget for dig, hvilken bil du kører i, eller er det vigtigt, at det er en lækker bil med masser af komfort? Hvis sidstnævnte passer på dine ønsker, er BMW leasing lige noget for dig.

Kør lækkert i BMW

Overvejer du at lease en bil, og skal det helst være en moderne og lækker bil, som oser af god komfort? Så er BMW-leasing lige noget for dig! En BMW står nemlig for god komfort, høj ydeevne og et lækkert og eksklusivt design. Bilbrandet gennemtænker hver eneste detalje både ind- og udvendigt, så du trygt kan stole på, at det er kvalitet, du får for pengene. Der er ingen tvivl om, at BMW er et stærkt brand, og derfor er det heller ikke den billigste bil på markedet. Alligevel kan du få glæde af den, og det er en mulighed via leasing, hvilket du kan gøre hos Focus Flex.

Flere leasingformer

Hos Focus Flex finder du flere BMW-modeller og fælles for dem alle er, at de har den nyeste teknologi. Er pengepungen ikke på sit højeste, kan du vælge at lease en bil, og en mulighed kan være BMW. Der er flere måder at lease på, nemlig flexleasing, splitleasing og sæsonleasing. Førstnævnte bliver også kaldt finansiel leasing, og det betyder, at du slipper for at betale hele afgiften på én gang. Splitleasing er en deling mellem privat- og erhvervskørsel forstået på den måde, at kilometerne deles mellem dig og dit job, så du kun betaler for din private kørsel. Sæsonleasing er for dig, der ønsker en sæsonbetonet bil. Du betaler afgift i perioden, du bruger den, mens du slipper for det, når den står stille.