Indret et lækkert børneværelse

12 jan, 2023
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Det er bare så hyggeligt at indrette et børneværelse. Det er en glæde i sig selv at se et værelse blive omdannet fra fire vægge til et børneværelse, som alle børn vil elske. Men hvad kan gøre værelset ekstra lækkert, når sengen, puslebordet, ammestolen, tøjskabet og andre møbler er kommet på plads?

Find smarte lamper til værelset

Der skal naturligvis være lys på et børneværelse. Du bør både sørge for, at der er en loftslampe samt lamper på væggene. Det er en god idé at vælge lamper, der understøtter det tema, som du gerne vil have på værelset. Er der tale om et skovtema, kan du eventuelt købe lamper med skovens dyr.

Planter er både hyggelige og gode for indeklimaet

Du har garanteret planter i de fleste rum i din bolig. Men har det overhovedet strejfet dig, at der også kan være planter på børneværelset? Det er noget, som de fleste glemmer. Du kan eventuelt hænge planterne op på væggen, så dit barn ikke kan nå dem. Ikke nok med at planter er hyggelige, så er de ydermere gode for indeklimaet.

Hæng en ramme eller to op på væggene

Et værelse bliver bare mere lækkert, når der er noget skønt at kigge på. Du kan eksempelvis hænge et par rammer 50×70 op på væggen med plakater i. Er der et cirkustema på værelset, kan du sætte et par cirkusplakater i rammerne, når barnet er helt lille. Når barnet er blevet større, kan du sætte en talplakat og en bogstavplakat i rammerne.