Kattelemme er en praktisk løsning

27 feb, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

mikhail vasilyev NodtnCsLdTE unsplash scaled - Kattelemme er en praktisk løsning

En kattelem er en praktisk løsning for dig, der ønsker, at din kat har frihed til selv at bestemme, hvornår den vil ud og ind. Katte har ofte meget ubekvemme tidspunkter, når de vil ud og ind. Hvis du vil slippe for at være dørmand om natten og i den tidlige morgenstund, så må du eje en kattelem.

Kattelem, der matcher dit og kattens behov

Der findes flere forskellige modeller indenfor kattelemme. Derfor er det en god idé, at få klarlagt, hvad dit og din kats behov er, inden du investerer i en kattelem.

2-vejs manuel kattelem

En 2-vejs manuel kattelem er en standardmodel. Din kat skal lære selv at skubbe til flappen, så den kan komme ud og ind, som den lyster. Har du brug for at sætte en begrænsning på kattens renden ud og ind, kan du bruge låsen til at forhindre enten ud- eller indgangen. Denne modeltype forhindrer ikke andre katte i at gå ind i din bolig.

4-vejs manuel kattelem

Denne kattelem fungerer nøjagtig som en 2-vejs manuel kattelem. Den eneste forskel er, at du har flere låsefunktioner. Du kan vælge mellem lukket, åben eller retningsbestemt, enten indad eller udad.

4-vejs kattelem med magnet

En 4-vejs kattelem med magnet er stort set det samme som en 4-vejs manuel kattelem, da den har nøjagtig de samme låsefunktioner. Forskellen på de to kattelemme er, at din kat skal have et halsbånd, hvor der kan hænge en magnet i. Magneten sørger for, at din kat kan komme ud og ind, og at andre katte ikke kan.