Sponsoreret

En vinkelsliber er enhver gør det selv mands eje eller store ønske. En vinkelsliber er en maskine, som kan fås med mange forskellige klinger og dermed kan bruges til mange forskellige formål. Du kan blandt andet bruge en vinkelsliber til at skære i jern, sten og beton. Derudover kan du også bruge en vinkelsliber til at pudse i træ, polere og til at pudse rust væk.

Skift af klinge på en vinkelsliber

Når du skal skifte en klinge, skal du med den medfølgende rosettenøgle skrue klingen af, hvor du derefter nemt kan sætte en ny klinge på. Det er vigtigt, at du husker at tage strømmen fra vinkelsliberen, så du undgår ulykker. Håndtaget på en vinkelsliber kan sættes fast på begge sider, så den dermed kan bruges af både højre- og venstrehåndede. Sikkerhedsknappen kan indstilles, så du opnår en maksimal sikkerhed.

Sørg for at sikkerheden er i orden

En vinkelsliber larmer og støver meget. Det er derfor vigtigt, at du beskytter dig selv ved at bruge handsker, sikkerhedsbriller, maske og høreværn når du bruger en vinkelsliber.

Køb en billig men god vinkelsliber

Er du på udkig efter en god vinkelsliber, hvor kvaliteten er i top? Så skal du slå et smut forbi AJ Engros. Her finder du et bredt sortiment af værktøj i høj kvalitet til både private og til erhverv. Priserne er fordelagtige og du får samtidig altid gode råd og fagkyndig vejledning.

Se det store udvalg af vinkelslibere.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kalender
juli 2020
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031