Overvejer du et segboard?

28 maj, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

22325603592 0261fb6ce2 b - Overvejer du et segboard?

Vælg kvalitet frem for alt

Et segboard er ikke bare et segboard, og de billige modeller kan være meget farlige at køre på. Du bør derfor overveje, hvilken model du vælger, når du skal købe et af de 2-hjulede boards. Segboardet som koncept er dog ikke farligt, og derfor fører mange danske virksomheder kun segboards, der er sikkerhedsgodkendte.

Selvom segboards typisk indbyder til sjov og leg, så er det meget mere end det. Det er et smart transportmiddel, som både unge og voksne mennesker kører rundt på i dagligdagen. Af samme årsag er det vigtigt, at du vælger et segboard af ordentlig kvalitet. Hvis segboardet er fremstillet i Kina og ikke har de rette certificeringer, så kan det blive en meget kedelig fornøjelse.

Et godt alternativ

Når først du har fået anskaffet dig et segboard, så handler det blot om at øve sig. Et segboard kræver god balance – men øvelse gør mester. Det er ligesom at cykle, når først du har fanget konceptet, så glemmer du det ikke igen.

Et segboard kan køre forholdsvis hurtigt, og derfor er det vigtigt, at du husker både hjelm og yderligere beskyttelse, mens du endnu er ved at lære det. Hjelmen er altid god at have på, især når du begynder at bevæge dig ud i trafikken.

Med et segboard til rådighed kan du med god samvittighed lade både cykel og bil stå, da du her har et transportmiddel, der er batteridrevet og dermed langt mere miljørigtig. Vil du vide mere om de forskellige segboard-modeller, så kan du læse mere på segboard.dk