Smarte og lækre borde-bænkesæt til privat eller erhverv

30 jan, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Borde-bænkesat er geniale både til haven, til festivalen, restauranten eller til Street-food-konceptet. Find et stort udvalg af borde og bænke hos Zederkof.

Står du også og mangler bord bænkesæt til udearealet ved din restaurant, til en festival, til et arrangement hjemme i haven eller lignende? Så er du kommet til det rette sted. Zederkof er din bedste ven, hvis du skal have hjælp til at kunne rumme mange mennesker. De sælger alt fra partytelte, klapborde, borde og bænke og alt derimellem, og det gælder også alverdens tilbehør. Du kan både finde borde og bænke til privaten men i særdeleshed også til erhvervsmæssige sammenhænge.

Zederkof tilbyder et bredt udvalg af møbler til cafeer og restauranter i stort set hele Europa. Du kan blandt andet finde borde-bænkesæt i flere forskellige udgaver til enhver stilindretning. De findes både i standardudgaver, varianter med fyrretræ og stel af kraftigt vinkelstål. Alle sættene har sammenklappelige understel, som gør både stablingen og opbevaringen hurtig og nem, og det er især også noget af det, der er vigtigt, hvis de skal bruges til restauranter, festivaler og lignende, hvor I skal bruge mange borde og bænke.

Zederkof har gjort meget ud af at vælge de allermest populære modeller af borde-bænkesæt. Derfor er de sæt, du finder på deres side også ofte dem, du vil se de fleste andre sider. I stedet for almindelige hvide møbler, er det meget populært med træoverflade og det grønne understel, og derfor kan du også finde mange udgaver af netop denne model.