Tips til en skønnere have

10 jan, 2024
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Mange af os bruger ufattelig mange timer i vores have. Vi nyder udendørslivet, når vejret endelig tillader det. Men det betyder også, at haven skal være i sin bedste stand. For ellers kan det være svært at nyde det og slappe af, når du sidder i haven. Her får du flere tips til at få en skønnere have, så du til alle tider kan invitere venner og familie til grillfest.

Indret din have på bedste vis

Der er flere ting, du kan gøre for at indrette din have på bedste vis, så den bliver optimal i forhold til dit udendørsliv. Start med at kigge i din have, om der er træer, der skal fældes. Det kan også være buske, der skal fjernes eller træstubbe, der står i vejen. Har du træstubbe, der skal væk? Så hyr et firma, der tilbyder stubfræsning, og så er det hurtigt overstået. 

Når alt det, der ikke skal være i din have, er fjernet, kan du begynde at indrette den, så den passer til dig og dine præferencer. Du kan eksempelvis lægge sten, så der går en sti fra din terrasse til et bed eller lignende. Det giver et flot udtryk med gangstier i en have. 

Til din terrasse bør du vælge havemøbler, der passer til dine behov. Er du vild med liggestole, bør du naturligvis have disse. Derudover skal du sørge for, at der er borde og stole, hvis du nyder at have mange gæster i din have. Sidst men ikke mindst er det hyggeligt med krukker med blomster og lanterner på en terrasse.