Træmel produceret med ansvarlighed overfor skovdrift og bæredygtig produktion

29 jun, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

jumpstory download20200629 100010 - Træmel produceret med ansvarlighed overfor skovdrift og bæredygtig produktion

Er du på udkig efter træmel i en høj og god kvalitet? Virksomheden Dansk Træmel har i mange år fremstillet træmel af det bedste bøgetræ – altid i en meget høj kvalitet.

Hos Dansk Træmel produceres der kun træmel, der opfylder alle de strenge krav, som stilles fra alle offentlige instanser.

 

Her er krav som en ansvarlig skovdrift og en bæredygtig produktion, primære elementer i produktionen af lige præcis træmel. Dansk Træmel leverer produkter, som blandt andet har det formål at undgå spild af naturens ressourcer samt en sikker produktion af kvalitetsprodukter.

 

Dansk Træmel og økologisk produktion

De fleste er bekendt med, at hvis træ ligger for længe på jorden uden at blive brugt, så udvikler det med tiden kim og svampeangreb. Men det begynder også at gære. Når det kommer til at skulle vælge en slags træsmuld, fremfor en anden, så sikrer Dansk Træmel gode kvalitetsprodukter, som er forarbejdet på en hensynsfuld måde. Det betyder, at både aroma og det enkelte træs gode egenskaber bevares i forarbejdningen.

 

Selvom økologi og bæredygtighed er et stort samtaleemne i mange forskellige sammenhænge, så vil du hos Dansk Træmel desværre ikke finde økologiske produkter. Der findes nemlig ikke et regelsæt for, hvordan økologisk træ skal bearbejdes i processen.

 

Dansk Træmel er FSC® certificeret og PEFC™ certificeret. Du kan derfor være sikker på, at de forskellige produkter du finder hos Dansk Træmel, altid opfylder alle de strenge krav, som også stilles til produktion af netop træmel.

 

Hos Dansk Træmel finder du også mange andre produkter. Blandt andet røgprodukter, produkter til mink, WPC og forskellige strøelse og suge produkter til fedesvin, kreaturer og heste.