Vidste du, at du kan købe madrasser på specialmål?

25 nov, 2021
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Har du ikke før haft brug for en eller flere madrasser på specialmål? Så kan det være, at du undrer dig over, om det overhovedet er nødvendigt. Men rent faktisk kan en madras på specialmål være den perfekte løsning i flere tilfælde. Her kan du læse mere om, hvornår det kan være en fordel med en madras på specialmål.

Vælg mellem flere former for madrasser med specialmål

Når du skal bruge en madras på specialmål, kan du vælge mellem flere forskellige former for madrastyper. Du kan derfor få fat i lige præcis den madras, du står og har brug for. Du kan vælge mellem disse typer af specialfremstillede madrasser:

  • Springmadrasser
  • Boxmadrasser
  • Topmadrasser
  • Børnemadrasser
  • Hynder
  • Skummadrasser

Byg din egen seng efter dine mål

Går du og drømmer om en helt speciel seng, der passer perfekt ind i dit soveværelse eller i et andet rum? Hvis du ikke kan finde den pågældende seng hos en sengeforhandler, kan du i stedet vælge at bygge den selv eller få en håndværker til at bygge den. Herefter kan du bestille en speciallavet madras til din seng. Madrassen bliver lavet efter de mål, du giver. 

Når vuggens madras skal fornys

Har du fundet en rigtig sød og gammel vugge på et loppemarked, kan det sagtens være, at du ikke kan finde en madras til den. Det er nemlig meget muligt, at vuggen har nogle helt andre mål i forhold til, hvad der er normalen i dag. Er dette tilfældet, skal du ikke være fortvivlet. Du kan bare få lavet en madras efter vuggens mål.