6 par sko du bør have i garderoben!

26 nov, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Vi elsker sko! Og mange af os har så mange forskellige, at vi næsten ikke ved, hvor vi skal placere dem. Selvom vi også mener, at man aldrig kan få for mange sko, så er der alligevel nogle typer, som er et MUSTHAVE!

Derfor har vi samlet 6 forskellige typer sko, som du helt sikkert bør have minimum et par af i din skogarderobe:

1. Et par gode sneakers

Det er jo simpelthen ikke til at komme udenom! Sneakers er behagelige, og det er tilmed en kæmpe trend i modeverdenen. Du kan vælge et par ensfarvede, men der findes også et utal af farverige og vilde modeller.

2. Klassiske sort støvler

Efteråret og vinteren skriger på et par fede støvler. De passer til alt, og de gør bare hele outfittet lidt pænere, hvis du for eksempel skal en tur ud at spise.

3. Ballerinasko

Måske er du til dem – måske er du ikke. Ballerinasko er bare super praktiske, og det skyldes, at de er flade og behagelige, men samtidig sommerlige og fine til festlige begivenheder. Ballerinaskoene er det perfekte alternativ, når du ikke magter et par stiletter!

4. Espadrilles i fine sommerfarver

Vi er alle sammen helt vilde med sneakers – men vi må også erkende, at det kan blive varmt på en sommerdag. Her er espadrilles det perfekte alternativ!

5. Klassiske, sorte stiletter

Her går du ganske enkelt aldrig galt i byen! De passer til alt og vil løfte dit outfit, uanset om der er tale om et par jeans eller en kjole.

6. Flade sandaler

Når det er sommer og varmt, så skal det helst være nemt og luftigt. Her er et par sandaler, som du bare lige kan smutte i, et must.

Hvis du blot sørger for at inkludere disse par i garderoben, så har du alt den ultimative skogarderobe!