Om os

Herunder kan du læse om vores virksomhed

Amir Zainorin. Vi er din betroede partner i spørgsmål om haven og hjemmet.

Vores firma forsøger at imødekomme de forskellige bolig- og havebehov, som husejere har. Ved at levere eksklusive services prøver vi at forbedre husejernes liv. Vi bor selv i forskellige kvarterer, og vi prøver at finde måder, så vi kan bo trygt og godt. .

Boliger er et stort problem for mange mennesker. Det kan være vanskeligt at finde det rigtige hus at leje eller købe. Når du vil sælge et hus og beslutter at flytte ind i en bedre bolig, får du muligvis ikke den mægler, du har brug for.

Når du skal sælge, skal du også have vurderet dit hus. Her på Amir Zainorin finder du alle bolig-relaterede løsninger under ét tag.

Havearbejde er en hobby for mange mennesker. Men det kræver færdigheder og en stor indsats i haven. Vi kan også hjælpe med dine havebehov. Udover spørgsmål om haven, håndterer vi også udfordringer og problemer med boligen og hjælper dig med at finde de rigtige løsninger.

Ved at bruge vores råd bliver du i stand til at leve et fredeligt liv.

Vi råder over et team af fagfolk, som er eksperter inden for bolig- og havearbejde, og som vil gøre deres bedste for at finde de problemer, som husejere og beboere normalt står overfor og søge løsningen på disse problemer.

Du vil opleve, at vores virksomhed vil kunne hjælpe dig med at opfylde dine forskellige boligbehov.

gardener 17 - Om
gardener 01 - Om