4 haveredskaber alle haveejere har brug for

25 nov, 2021
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Det er svært at lade være med at købe hele butikken, når du er på udkig efter haveredskaber. Haveredskaber er yderst vigtige, hvis du har en have. Men de optager også en del plads og koster mange penge. Derfor er det en fordel, at du grundigt overvejer, hvad du har brug for til din have. Her finder 4 vigtige haveredskaber, der kan hjælpe dig med at holde orden i din have året rundt.

Handsker

Mens havearbejde kan være både sjovt og hyggeligt, kan det også hurtigt blive til et smertefuldt arbejde. Du bør derfor altid have et par handsker ved hånden, så du kan tage dem på, hvis du skal i gang med at ordne en tornebusk eller lignende. 

Spade

En spade er uundværlig, hvis du har en have. Med en spade kan du nemt og hurtigt grave huller til planter ligesom, at du også kan flytte jord fra et sted til et andet eller lignende. Det kan være en fordel at købe en spade i høj kvalitet. Selvom dette kan være en smule dyrt, vil en god spade holde i mange år.

Rive

Når blade falder ned fra træerne, er en rive klar til at få dem hurtigt væk igen. Du finder rive i en bred vifte af stilarter og størrelser, så vælg den rive du foretrækker. Udover en rive kan du også investere i en løvsuger, der effektivt kan hjælpe dig med at fjerne blade fra din gårdsplads eller have.

Trillebør

Der er intet så godt som en trillebør, der kan hjælpe dig med at flytte blade, kompost, barkflis eller noget helt andet. Den hjælper dig med at undgå mange tunge løfte- og flytteprojekter.