Få bedre plads i hjemmet

30 maj, 2022
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Mange danskere vil rigtig gerne ind og bo i byen. Byen er et dejligt pulserende rum, hvor vi mødes mange mennesker på tværs af kulturer, religioner og gastronomer. Det er her, man kan høre sin nabos sexliv i den ene ende af lejligheden, og en demonstration for kvinders rettigheder i den anden ende.

 

Men byen er også lille. Pladsen er træng, og kommer man ude fra landet, kan det være lidt af et shock, når man pludselig skal parkere mange af sine ejendele nede i et mørkt kælderlokale. Her gør de jo ingen nytte.

 

Men der er masser af muligheder, hvorved man kan udnytte pladsen mere optimalt.

 

Flere funktioner i en

En af de store religioner inde i byen er small living, der i sin enkelthed går ud på at bo på meget få kvadratmeter. Det kræver en skarp hjerne, der altid kan se sin lejlighed for sig, når den køber nye møbler.

 

Men mange møbler kommer også med et opbevaringsrum i sig. Du kan finde møbler med opbevaringsrum i stort set alle møbelklasser, og før du ved af det, ligger din vinterjakke inde i sofabordet, fordi det lige var der, der var plads.

 

Op i højden

Når meter ikke er, nogle man har mange af, kan de også betale sig at tænke vertikalt og ikke horisontalt. For eksempel er det spild af plads at sætte fjernsynet på gulvet. Det skal i stedet stilles på et Montana tv møbel, så man der har plads til sin elektronik.

 

Her bør man også sparre sin bogreol væk. Hæng en hylde eller to helt op under loftet. Den plads bruger du formentlig ikke til meget andet alligevel.

 

Det kan også give mening at hænge sine planter fra loftet i snore. Så fylder du ikke vindueskammen op med dem.