Få hjælp til at finde et godt mundbind

26 nov, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Vi skal bære mundbind, det gælder alle dem, der er over 12 år. Krav om mundbind gælder både i dagligvarebutikkerne, på restauranter, i toget og i fitnesscentret. Med det helt rigtige godkendte mundbind beskytter du ikke bare dig selv, men også andre omkring dig.

Godkendte mundbind er dermed sagt vigtige, og er du i tvivl om, at det du har er godt eller hvor du skal finde et godt et, så bør du uden tvivl læse med her.

Godkendte mundbind hos Lomax

Mundbind findes i mange forskellige størrelser og varianter, alt lige fra de meget almindelige type-II mundbind, til mundbind i stof i forskellige farver. Når du skal vælge et mundbind, er det vigtigt, at det dækker din mund, din hage og din næse. Kort sagt at det dækker over dine luftveje, og dermed forhindrer fremmede bakterier fra luften i at trænge ind i dine luftveje.

Der findes forskellige grader af beskyttelse, når det handler om mundbind. Her er betegnelserne FFP2 og FFP3 gode at kende, da de kan give dig en ide om, hvor gode de er til at filtrere partikler i luften fra. Det gælder både den luft, du indånder, samt den luft du udånder.

Er du syg, eller har du symptomer på Covid-19, er en fabriksfremstillet kirurgisk maske nødvendig. Er du derimod rask og sund, er et mundbind af type I tilstrækkelig for at beskytte dig selv og andre omkring dig.

Vil du vide mere omkring mundbind eller generelt om værnemidler, såsom handsker og håndsprit, så tag et kig på Lomax.dk. Her finder du et stort udvalg af godkendte produkter.