Få hjælp til dit boligkøb

13 okt, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Hvis du er i tvivl om hele processen ved køb af bolig, er det en god idé at kontakt en uvildig rådgiver, der kan hjælpe dig igennem bolighandlen. Du kan få køberrådgivning hos Din Bolighandel – de kan hjælpe dig med hele processen fra start til slut. 

Er du førstegangskøber?

Står du overfor dit første boligkøb? Er du usikker på, hvordan processen foregår, og hvem du kan stole på? Så er uvildig rådgivning fra et rådgivningsfirma med mere end 20 års erfaring måske en god løsning. Din-Bolighandel hjælper med mere end 1500 bolighandler om året, og de kan helt sikkert også hjælpe dig. De er der for dig gennem hele processen fra start til slut, med alt lige fra forhandling af prisen til forbehold i aftalen, udarbejdelse af skøde og tinglysning. Du skal som kunde kunne føle dig tryg og sikker hele processen igennem, og det kan du, når din rådgiver ved præcis, hvad man skal holde øje med i en tilstandsrapport, eller hvilke ting i handelskontrakten, der kan være afgørende for en god handel.

Brug tiden på at finde den rigtige bolig

Med hjælp fra en køberrådgiver fra Din-Bolighandel slipper du for at bruge en masse unødvendig tid og kræfter på at gennemgå en masse papirarbejde. At finde en bolig, der passer perfekt til dig og din familie kan være en stor opgave i sig selv, hvorfor det kan være en stor hjælp med en køberrådgiver, der tager sig af alt det praktiske, lige fri kontakt med pengeinstitut til refusionsopgørelse og berigtigelsen. Det eneste, du skal fokusere på, er at finde den helt rigtige bolig til dig og din familie.