Glæd hele familien med tidløst interiør fra OYOY Living Design

11 mar, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

kara eads L7EwHkq1B2s unsplash 1 scaled - Glæd hele familien med tidløst interiør fra OYOY Living DesignEr du i færd med at indrette din stue på ny, eller trænger køkkenet til nyt interiør? Måske er du på udkig efter nyt til børneværelset? I så fald har OYOY Living Design et stort sortiment af interiør, der er henvendt til det tidløse danske hjem.

Enkle designs i kvalitetsmaterialer

Siden 2012 har OYOY været en del af det danske interiørmarked, og er ganske vist et populært brand indenfor området. Kvinden bag, Lotte Fynboe står for at designe samtlige produkter, og kendetegnet er rene materialer, grafik og former. I forhold til design må man sige, at det udtrykker, at jo enklere des bedre produkter. På den måde skriver de sig ind i den tidløse stil, der altså kan glæde i mange år frem, selvom de forskellige indretnings- og interiørtrends ændrer sig. Udover det danske udtryk, så er produkterne stærkt inspireret af de enkle japanske designs, hvor materialekombination og farver skiller sig lidt ud fra de danske, hvilket er med til at gøre produkterne fra OYOY helt unikke.

Til hele hjemmet

OYOY har produkter til samtlige rum i dit hjem. Du kan opgradere badeværelset med en praktisk opbevaringskurv, måske til vasketøj eller toiletpapir. Sofaen kan få et nyt udtryk med bløde, bomuldsstrikkede puder, der har enkle mønstre. Tilføj en fin brødkurve med læderhanke til morgenmordet, eller glæd de små med en lille kaninbamse eller træbil og -båd. Du kan købe OYOY Living Design hos KAiKU, der håndplukker deres produkter. Uanset hvilket rum der trænger til fornyelse, har du altså mulighed for at finde det blandt interiøret fra OYOY, som dagligt vil bringe glæde i dit hjem.