Hvilken slags plantekasse skal jeg vælge til min altan?

27 aug, 2021
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Planter og bede er ikke kun forbeholdt haven, for planterne kan også sagtens have en plads på din altan, på husvæggen eller på stakittet rundt om huset. Leder du efter en smuk og dekorativ plantekasse i høj kvalitet, så bør du kigge i det store udvalg de har hos Gronfeld.com.

Hos Gronfeld.com finder du et stort udvalg af plantekasser, som alle er skabt med rødder i de nordiske designtraditioner. Plantekasserne er på samme tid fremstillet i et materiale, der er tilpasset det nordiske vejr.

Smarte løsninger med et hav af muligheder

Det er ikke altid nemt at indrette en have på en smart og funktionel måde, men det smarte ved at vælge de flotte plantekasser fra Gronfeld.com er, at du altid har mulighed for at lave dine valg om.

Mulighederne med de smarte kasser er mange, og kan benyttes både inde og ude. De er nemme og enkle at montere, og på den måde kan du nemt indrette dit hjem med et spændende udvalg af flotte blomster og planter, også selvom du ikke har en stor have til at gøre det i.

Suppler plantekassen med et smart vandtæt indlæg

Er du samtidig en af de mange der godt kan glemme at vande dine planter fra tid til anden, samt at vandet drypper ned på gulvet hvis du kommer til at give dem for meget? Så er der endnu en god grund til at vælge en plantekasse fra Gronfeld.com. Du kan nemlig supplere dine plantekasser med et vandtæt indlæg. Indlægget er med til at forhindre det overskydende vand i at ramme gulvet og lave grimme pletter, samtidig med at indlægget er med til at holde på vandet, så dine planter ikke tørrer ud.