Indret dit hjem med Montana reoler

31 mar, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

grant UhpYKnqZwE8 unsplash scaled - Indret dit hjem med Montana reoler

Montana reoler er et af Danmarks mest eftertragtede designermøbler. Systemet blev skabt af Peter Lassen tilbage i 1982. Kendetegnet ved stilen er spraglede farver, og Montanas fleksibilitet gør, at alle har mulighed for at bygge sin egen Montana stil. Kendte designere som blandt andet Verner Panton og Arne Jacobsen har designet Montana.

Reolsystemet består af en række grundmoduler i forskellige størrelser og farver, som du kan kombinere, som du vil. Der er et utal af muligheder for at skabe din helt egen personlige stil med Montana.

Montana reoler med uendelige muligheder

Der findes et hav af kombinationsmøbler med det smarte konceptmøbel Montana. De mange størrelser og farver giver dig masser af muligheder for, at du kan designe en personlig stil, som passer ind i netop din indretning. Priserne varierer, alt efter hvor mange moduler du vælger. Og alt efter hvilke farver og ekstrakomponenter du vælger.

Det siges, at Montana er et af verdens mest fleksible reolsystemer. Mulighederne er mange, både hvad angår farver samt udtryk. Reolsystemerne kan som udgangspunkt også tilpasses dine individuelle ønsker, da det endda er muligt at få din ønskede Montana reol designet i et tegneprogram, så den tilpasses dine personlige behov. Derfor kommer man aldrig galt afsted med en reol eller et andet møbel fra Montana.

Hos Rosborg Shop kan du købe Montana reoler samt andre designmøbler fra det verdensberømte brand til dit hjem. Uanset hvilket rum der trænger til fornyelse, har du altså mulighed for at finde det blandt sortimentet fra Montana.

Se mere her hvis du er på udkig efter møbler, der vil bringe glæde ind i dit hjem hver dag og i mange år frem.