Mangler du et fortelt til campingvognen eller camperen?

15 dec, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Når man er campist, behøver man kun det mest nødvendige, så man ikke skal slæbe for meget. Hos Nordisk Campingudstyr, kan du finde lige præcis det udstyr, du skal bruge til din campingferie.

Det er ikke kun vigtigt med en god campingvogn, når man skal på tur. Det er faktisk næsten ligeså vigtigt med et godt luftfortelt eller rejsefortelt, for det er typisk her, I kan være sammen. I nogle campingvogne eller autocampere kan der være lidt plads at sidde på, men det er oftest i forteltet, at der er bedst plads. Det er her, I kan sidde med et glas vin om aftenen eller få den første kop kaffe om morgenen, mens I kan kigge ud i naturen eller hvor end I slår jer ned.

Der er meget forskel på fortelte. Hvis du leder efter et fortelt, der nemt at sætte op, og som giver rigtig god plads, så er et lufttelt en rigtig god løsning. Med et lufttelt skal du ikke slæbe på en masse tunge teltstænger, der kan være svære at sætte op, for her er stængerne i stedet for erstattet med luft, så du hurtigt og nemt kan puste luftteltet op foran din campingvogn. Men du kan selvfølgelig også finde andre typer fortelte, hvis du mere er til den type.

Nordisk Campingudstyr har alt, hvad du skal bruge, til når campingsæsonen begynder. De har blandt andet et stort udvalg af telte, som eksempelvis fortelte, lufttelte, universaltelte, vintertelte, bustelte og så selvfølgelig en masse tilbehør, både til telte men også til autocamper og meget mere.