Øg campingglæden med et fortelt

22 apr, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

woman wearing white crew neck shirt leaning on rv trailer 3019714 1024x683 - Øg campingglæden med et fortelt

Er du på jagt efter et nyt fortelt til din campingvogn? I så fald skal du straks kigge forbi Nordisk Campingudstyr. Der finder du nemlig et stort udvalg af fortelte i forskellige modeller, så du kan blive helt klar til sommerens campingture.

Ekstra opbevaring og hygge

Er du habil campist og vant til livet i en campingvogn efter flere års ferier der? Hvis ja, så ved du helt sikkert, hvor stor en gave et fortelt er. Er du ved at planlægge din første ferie i campingvogn, kan du ligeledes trygt stole på, at du vil få stor glæde af et fortelt. En campingvogn er både god og praktisk, men et fortelt udvider hele glæden. Der er nemlig plads til ekstra opbevaring. Når solen går ned og temperaturen falder en smule, er det oplagt at trænge ind i forteltet, hvor du og familien kan spise og hygge jer ved et bord. Og på de regnfulde dage kan I søge ly i teltet og hygge jer, i stedet for at sidde lige klemt i campingvognen.

Flere prisklasser

Nordisk Campingudstyr har alt, hvad campisthjertet begærer. Udvalget af fortelte er stort, og du finder forskellige modeller og størrelser, som passer til forskellige campingvogne. Dermed er det muligt for alle at få glæden af et fortelt, og lige præcis i den størrelse du er på udkig efter. Det betyder selvfølgelig også, at priserne er i forskellige klasser, så alle kan være med. Teltene fås i flere dybder, alt efter hvor meget ekstra plads du ønsker. Tag et kig forbi, så du kan opleve glæden ved at have et fortelt.