Overvejer du at udstyre terrassen med en smart markise?

29 jun, 2020
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

jumpstory download20200629 103803 - Overvejer du at udstyre terrassen med en smart markise?Overvejer du en markise, og overvejer du også selv at sætte den op, så skal du i mange tilfælde bruge specialbeslag til markise. En markise er en smart måde at holde den skarpe sol lidt på afstand.

 

Er du fiks på fingrene, og måske endda også vant til at arbejde med dine hænder? Så er det sikkert heller ingen sag at sætte din egen markise op på terrassen. Du skal dog være opmærksom på at have det rette værktøj og de rette beslag, så du kan være helt sikker på, at markisen bliver på sin plads.

 

Markisen en anderledes måde at få skygge i haven på

I mange år har parasollen været den foretrukne måde at skabe skygge i haven på. Men en parasol kræver, at du manuelt både slår den op og ned, modsat en af de mange markiser. Markiserne fungerer ved hjælp af et simpelt styresystem, som du kan styre ved hjælp af en fjernbetjening, eller via en App på din mobil.

 

Vælger du selv at montere din nye markise, så er det altid en god ide at finde frem til det underlag, markisen skal hænge på. Er det for eksempel en væg af mursten, eller er det en væg af træ? Her er det nemlig vigtigt at bruge det helt rigtige beslag, som har den helt rigtige trykflade.

 

Har du et hus med udhæng, og ønsker du en markise, så findes der også hos Frirum mange gode løsninger på markiser, som uden tvivl vil kaste en behagelig skygge ud over din terrasse.