Sådan finder du de perfekte shorts

31 mar, 2022
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Sommeren er over os, og det betyder at det også er ved at være højsæson for at lufte benene en smule. Nu tænker du måske at det mest gør sig gældende for kvinder, men det gælder i høj grad også for mændene. 

 

Står du og mangler nogle nye shorts til herre, men føler du på samme tid at det er svært at den rette pasform, farve og længde. Så bare rolig, for her får du en lille guide. 

  • Pasform

Det første du skal sørge for er, at finde et par shorts, der passer til dig. Nu tænker du nok selvfølgelig, det er da logik for perlehøns, men faktisk er det ikke altid helt så nemt. Det du bør undgå, er shorts der sidder til. Mærker efter et par shorts, der sidder alt for stramt er bestemt ikke at foretrække – hverken at have på eller at se på!

  • Farve

Når det handler om farven, på dine shorts, er det selvfølgelig altid en smagssag. Alligevel er det altid en fordel, at vælge den farve der passer bedst til dig, og ikke mindst din hudfarve. Er du mørk i huden, kan du med fordel gå efter shorts i pastelfarver, hvorimod hvis du er den vinterblege type, er bedst med shorts i de mørke og dybe farver. 

  • Længde

Alle mænd kan som udgangspunkt bære shorts. Hører du til den højere del af befolkningen, vil et par shorts, der stopper midt på låret, være at foretrække. Hører du til den lavere del, er de korte shorts et hit, og det smarte er, at de korte shorts vil få dig til at fremstå højere, end du i virkeligheden er.