Sådan gør du haven klar til sommer

4 jan, 2023
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Sommeren er lige om hjørnet, og det er på tide at gøre din store have sommerklar! Det kan være en stor opgave, men det er også en fantastisk måde at bruge tid med familien på.

Slå græs og fjern ukrudt og døde blade

Start med at klippe græsplænen og få den til at se helt skarp og trimmet ud. Sørg for at fjerne ukrudt og døde blade, der er faldet i løbet af vinteren. Sådan sørger du for, at planter og blomster får de bedste betingelser til at gro.

Plant blomster

Mange haveejere vælger at plante sommerblomster i haven, såsom petunier, afrikanske violetter, lupiner eller salviaer. Det vil give haven et farverigt udtryk og skabe en dejlig atmosfære. Du kan også vælge at sætte nogle træer eller buske, som vil skabe et smukt landskab og give lidt læ og skygge.

Benyt professionel træfældning

Når din have er klar til sommer, er det vigtigt at gøre brug af professionel træfældning for at sikre, at dine træer og buske er i god stand. Professionel træfældning hjælper med at fjerne syge og ødelagte træer, der kan være til fare for dit hus hvis de skulle vælte. Desuden vil det hjælpe med at bevare helbredet i de resterende træer, så du kan nyde dem i mange år fremover. Det er en nem løsning, at benytte træfældning Aarhus.

Gør haven klar til gode sommerdage med gæster

For at gøre din have klar til sommer, er det også en god ide at sikre, at der er plads i haven hvor de kan sidde. Indret en hyggelig udemøbler-krog med borde, stole eller bænke, så du kan nyde solskinnet og samværet. Og hvis du ønsker det ekstra indbydende, kan du anskaffe et par parasoller, som giver skygge på de varme sommerdage.