Skal du til at indrette soveværelse? Her er nogle gode råd

8 sep, 2021
Af: Amir Zainorin

Sponsoreret

Du bruger omkring en tredjedel af dit liv på at sove. Når du bruger så meget tid i soveværelset, hvorfor ikke sørge for, at du omgiver dig med indretning, du elsker?

Undersøgelser viser, at dine omgivelser påvirker dit humør og velvære. Du har måske lagt mærke til, at du føler dig frustreret eller stresset, når dit hjem ikke er opryddet. Derfor er det vigtigt at prioritere, at du er glad for dit hjem, og hvordan det ser ud.

Fire tips til at indrette dit soveværelse

Det kan virke uoverskueligt at designe soveværelset, men det behøver det ikke være. Her er nogle retningslinjer, du kan følge:

  1. Keep it simple: Soveværelset bør være dit tilflugtssted fra verden, så hold det gerne enkelt. På den måde er der ingen distraktioner, så du kan let slappe af.
  2. Vælg neutrale farver: Gå efter afslappende farver. Neutrale og naturlige farver er skønne til soveværelset.
  3. Hav en masse opbevaringsplads: De færreste kan lide rod. Organisér gerne dit soveværelse med en rigelig opbevaringsplads, så mange af dine ting ikke behøver at stå fremme.
  4. Forkæl dig selv: Det er en travl verden, så nogle gange er det vigtigt at tage en pause og give dig selv en belønning. Prøv eksempelvis de luksuriøse produkter fra byNORD, som laver nordisk design til soveværelset med inspiration fra naturen. Mærket inviterer jord, vind og vand ind i dit hjem ved at inkorporere naturlige elementer, når de designer deres produkter, så du kan nyde afslappende farver fra havet, skoven og markerne, når du vågner, og når du lægger dig til at sove.

Så er du klar til at indrette dit soveværelse! Have fun!